Vil du være med til at fremme Danmarks erhvervsinteresser i EU og Belgien?

offentliggjort d. 16.02.2017
(ENGLISH VERSION)

Ambassaden i Bruxelles søger en lokal ansat akademisk handelsmedarbejder pr. 1. april 2017 eller snarest herefter.

Som vores nye kollega i den fælles handelsafdeling for EU-repræsentationen og Danmarks ambassade i Belgien vil du deltage i repræsentationens arbejde for dansk erhvervsliv i ”EU’s maskinrum” samt fremme af eksporten til Belgien.

Du vil arbejde som kommerciel sagsbehandler og indgå i teamet for Corporate Public Affairs. Der er knyttet et indtjeningskrav til stillingen iht. bestemmelserne for Eksportrådets ydelser, som er underlagt Udenrigsministeriets betalingsordning. Du får daglig kontakt til nogle af Danmarks største virksomheder, den danske centraladministration og EU-systemet.

Handelsafdelingen løser opgaver for danske virksomheder i en række forskellige brancher. Som vores nye kollega skal du have et særligt fokus på energiområdet, ikke mindst EU´s Energiunion, herunder stå som koordinator på strategiske projekter, der har stor bevågenhed i dansk erhvervsliv. Arbejdet har således både klare politiske og erhvervsmæssige dimensioner.

For at komme i betragtning til stillingen bør du have en relevant akademisk uddannelse og minimum 3-5 års arbejdserfaring. Vi ser gerne, at du har politisk forståelse, et solidt kendskab til EU og danske styrkepositioner på erhvervsområdet. Viden om den danske energibranche vil være en fordel. Det er endvidere vigtigt, at du har lyst til at løfte mere tværgående arbejdsopgaver på ambassaden og i handelsafdelingens regi. Du skal være samarbejdsorienteret, udadvendt, god til at netværke og trives med selvstændigt arbejde. Vi forventer endvidere, at du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

Stillingen aflønnes efter kvalifikationer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
lederen af handelsafdelingen
Andreas Boor, andboo@um.dk,
mob. (+32) (0)478 60 24 54

Ansøgningsfrist:
tirsdag d. 28. februar 2017.

Skriftlig ansøgning med CV og referencer bedes sendt elektronisk til:
brureparkiv@um.dk
Mrk.: Akademisk medarbejder

Hent jobopslag i PDF fil

Comments are closed.