DAMIREP SØGER LOKALT ANSAT ADMINISTRATIV MEDARBEJDER

offentliggjort d. 18.04.2018
Ansøgningsfrist d. 06.05.2018

Den Danske Militære Repræsentant til NATO og EU søger en lokalt ansat administrativ medarbejder til fællessekretariatet. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Om os

Danmarks faste repræsentation ved NATO består af hhv. en politisk del underlagt den danske NATO-ambassadør og en militær del underlagt Den Danske Militære Repræsentant til NATO og EU.

Ambassadøren repræsenterer på daglig basis Danmark i Det Nordatlantiske Råd, som er NATOs højeste organ. Den Militære Repræsentant er Forsvarschefens daglige forbindelse i NATOs Militærkomité, som leverer den militærfaglige rådgivning af Rådet. Repræsentationen består foruden ambassadøren og den militære repræsentant af elleve civile og militære medarbejdere fra hhv. udenrigs- og forsvarsministeriet samt syv militære medarbejdere, der er udsendt af Forsvaret. Repræsentationens fællessekretariat beskæftiger ti fastansatte medarbejdere, og repræsentationen har normalt tre universitetsstuderende som praktikanter.

Den danske repræsentation er en moderne og attraktiv arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø – såvel psykisk som fysisk. Repræsentationen er netop flyttet til NATOs nye domicil, hvor de nye og moderne fysiske omgivelser bidrager til den daglige arbejdsglæde.

Stillingen

Arbejdet omfatter primært modtagelse, afsendelse, emnebestemmelse og registrering af mails og dokumenter, der modtages eller afsendes fra repræsentationen samt andre forefaldende sekretariatsopgaver.

Stillingen kræver gode samarbejdsevner, en positiv holdning, fleksibilitet, ansvarsbevidsthed, ordenssans samt selvstændighed. Arbejdssproget er primært dansk, men der kræves også gode engelskkundskaber. Kendskab til fransk eller flamsk er en fordel.

Det er et krav, at den pågældende medarbejder kan sikkerhedsgodkendes.

Løn og vilkår følger repræsentationens ”husaftale” for lokalt ansatte.

Interesserede kan få nærmere oplysninger hos sekretariatsleder Lars Egeberg Jensen på tlf. 02 707 6160.

Skriftlig ansøgning, CV og anden relevant dokumentation bedes fremsendt til lareje@um.dk senest 6. maj. 2018.

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende.

Comments are closed.