EU-repræsentationen i Bruxelles søger en lokalt ansat akademisk medarbejder pr. 1. juli 2015 til et barselsvikariat af 8 måneders varighed.

Vil du være med til at fremme Danmarks interesser i EU?

EU-repræsentationen i Bruxelles søger en lokalt ansat akademisk medarbejder pr. 1. juli 2015 til et barselsvikariat af 8 måneders varighed.

Som vores nye kollega vil du deltage i EU-repræsentationens arbejde i ”EU’s maskinrum”, dvs. deltagelse i arbejdsgrupper i rådsregi, forberedelse af sager i Den Udenrigs- og Sikkerhedspolitiske Komité, Coreper og Ministerrådet samt håndtering af forholdet til EU-Kommissionen og Europa-Parlamentet.

Du vil arbejde som sagsbehandler i det team, der forbereder sager i Den Udenrigs- og  sikkerhedspolitiske Komité.

For at komme i betragtning til stillingen, bør du have en relevant akademisk uddannelse og 1-3 års arbejdserfaring. Vi ser gerne, at du har et solidt kendskab til dansk udenrigspolitik  og et stærkt netværk i EU’s institutioner. Vi forventer, at du er god til at kommunikere på skrift og i tale  og  arbejder selvstændigt. Kendskab til engelsk og fransk på forhandlingsniveau vil være en fordel.

Stillingen aflønnes med en grundløn på 2.713 Euro pr. måned samt et et erfaringstillæg, der aftales konkret.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Administrationschef Thure Christiansen, tlf. 02 233 09 44.

Ansøgningsfrist: mandag d. 11. maj 2015 kl. 12.00

Skriftlig ansøgning med CV og referencer bedes sendt elektronisk til:
brureparkiv@um.dk

Mrk.: Akademisk medarbejder i emnefeltet

Job annonce i PDF format

Comments are closed.