OM D’dansk

ddansk.com, den danske portal om bla. danskere, for danskere, af danskere i Bruxelles og omegn, blev lanceret  d. 1 januar 2002

Formålet med D’dansk sider er, at udveksle og samle alle danske kræfter, erfaringer og idéer i Bruxelles og omegn under ét, informere danskere der opholder sig her (eller flytter hertil) om byen, kunsten, kulturen, administrationerne, kommunerne, etc. og lette adgangen til denne information over internettet.

Er du én af de mange tusinde danskere, der opholder sig eller har opholdt sig i Bruxelles og omegn. Har du positive erfaringer du ønsker at dele med andre. Ved du hvor man køber danske aviser ? Holder du en udstilling ? Sælger du din bil ? Kender du en god restaurant ? Ejer du en dansk forretning ? Eller leder du bare efter danske kontakter ? Send da gerne en e-mail til info@ddansk.com, stil spørgsmål eller foreslå information og links nyttigt for danskerne i Bruxelles.

ddansk.com financieres udelukkende af bannerreklamer og annoncører.

Ønsker du at annoncere på D’dansk klik her


Ansvarsfraskrivelse

D’dansk har med dette websted til hensigt at lette danskernes adgang til oplysninger om Bruxelles & omegn og Belgien generelt over internettet. Det tilstræbes, at oplysningerne er korrekte og ajourførte og eventuelle fejl søges rettet. Ddansk eller ddansk webmaster påtager sig imidlertid ingen ansvar for oplysningerne på ddansk.com

Oplysningerne omfatter udelukkende informationer af generel karakter, som ikke er rettet mod nogen bestemt enkeltperson eller enhed. Oplysningerne  er ikke nødvendigvis dækkende, fuldstændige, korrekte eller ajourførte og er undertiden knyttet til eksterne netsteder, som Ddansk  ikke har kontrol med, og som Ddansk eller Ddansks webmaster ikke påtager sig noget ansvar for.

Ddansk lejer webspace af tredjepart og kan ikke garantere at ddansk.com ikke afbrydes eller udsættes for tekniske problemer for en kortere eller længere periode.

Ddansk eller Ddansks webmaster påtager sig intet ansvar for evt. forstyrrelser eller tekniske problemer, der måtte opstå som følge af brugen af Ddansk eller andre tilknyttede eksterne websites.

 

Comments are closed.