EU-repræsentationen søger en lokalansat akademisk medarbejder til energiområdet med tiltrædelse hurtigst muligt

Offentliggjort d. 05.04.2017

EU-repræsentationen søger en lokalansat akademisk medarbejder til at varetage danske interesser energiområdet. Arbejdet forventes at have fokus EU’s energipolitik, herunder især forhandlingerne om EU’s Energiunion, som ligger meget højt på EU’s politiske dagsorden. Siden 2015 er der fremsat et stort antal tunge lovgivningsforslag på både energi- og klimaområdet, som må forventes at præge arbejdet de næste par år.

Stillingen er tidsbegrænset til en periode på 18 måneder. En forlængelse på op til yderligere 6 måneder vil eventuelt kunne komme på tale.

Arbejdet vil skulle ske i tæt samarbejde med de to udsendte attachéer på energi- og klimaområdet, andre medarbejdere på EU-repræsentationen, kontakter i EU-institutionerne og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet i København.

Stillingen kræver, at du er villig til at tage ansvar, er udadvendt, omhyggelig, fleksibel, og at du har en stor arbejdskapacitet. Derudover er det vigtigt at kunne prioritere arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt med blik for at overholde deadlines. Der kræves endvidere god forståelse for og erfaring med EU-samarbejdet – samt gode samarbejds- og kommunikationsevner. Forhåndskendskab til energi- eller klimaområdet vil være en fordel, men er ikke et krav.

Arbejdssprogene er primært dansk og engelsk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

EU-repræsentationens administrationschef Christian Hagelin, tlf. +32 (0)2 233 0838

Ansøgningsfrist: 1. maj 2017 kl. 12.00

Skriftlig ansøgning med CV og referencer bedes sendt elektronisk til:
brurep@um.dk

Mrk.: Akademisk energimedarbejder i emnefeltet

Jobopslad i PDF

Comments are closed.