Den danske delegation til NATO søger en fleksibel, service-minded og omstillingsparat administrativ medarbejder til delegationens sekretariat

Offentliggjort d. 06.01.2021
Ansøgningsfrist d. 12.01.2021

Har du mod på at arbejde for Danmarks interesser i verdens største forsvarsalliance, og er du fleksibel, service-minded og omstillingsparat med en positiv indstilling? Så kan du blive vores nye kollega på Den Danske Delegation til NATO.

Om os

Den Danske Delegation til NATO er en interessant arbejdsplads placeret i hjertet af NATO’s moderne hovedkvarter i Bruxelles. Medarbejdere fra Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvaret samarbejder for at fremme danske interesser i NATO. Den danske NATO-ambassadør er Danmarks repræsentant i Det Nordatlantiske Råd.

Delegationen er en dynamisk arbejdsplads, hvor både tempo og ambitionsniveau er højt. Der lægges stor vægt på et godt arbejdsmiljø, og kollegerne er både udsendte diplomater og udsendte fra Forsvarsministeriet og fra Forsvaret, samt lokalansatte, der forestår administration og logistik.

Om stillingen

Stillingens primære arbejdsopgaver forventes at være:

  • Økonomiadministration: Budget og regnskab.
  • Koordination: Koordinerende opgaver.
  • Forefaldende sekretariatsopgaver: Udføre allehånde forefaldende opgaver inden for det teknisk-administrative område.
  • Arkivarbejde: Sikre effektiv og korrekt fordeling af dokumenter.

Om dig

Du er fleksibel, service-minded og omstillingsparat, og du er ansvarsbevidsthed og har en positiv indstilling. Du har erfaring med bogholderi og har gerne en relevant uddannelse.

Engelsk og dansk på højt niveau er et krav for stillingen. Kendskab til fransk er en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til fast besættelse som lokalansat på delegationen. Løn og vilkår følger af delegationens rammer for lokalansatte samt kvalifikationer.

Det er en forudsætning, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse. Denne skal kunne opretholdes gennem hele ansættelsesforløbet.

Ansøgning

For yderligere spørgsmål om stillingen kan henvendelse rettes til souschef Eva M. F. Barløse på evabar@um.dk.

Ansøgningsfrist
er den 12. januar 2021. Du sender din ansøgning til Michael Byriel Harbech på michha@um.dk Ansættelsessamtaler forventes gennemført på Delegationen i NATO’s hovedkvarter umiddelbart herefter.

Comments are closed.