Danmarks Nationale Militære Repræsentant ved NATO hovedkvarteret SHAPE i Mons søger en kontorassistent.

Offentliggjort d. 25.01.2018
Ansøgningsfrist d. 25.02.2018

Om os
Den Nationale Militære Repræsentant (NMR) er forsvarschefens repræsentant ved Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), der ligger ved Mons i Belgien. SHAPE er et af NATO to store hovedkvarterer i Belgien. Det andet er NATO hovedkvarteret i Bruxelles.

Repræsentationen består ud over chefen, der er brigadegeneral, af yderligere seks medarbejdere – fordelt med to officerer i operationselementet og fire civile medarbejdere i administrationselementet.

Stillingen er civil (lokalt ansat) og placeret i NMR administrationselement. NMR’s opgave er at sikre koordinationen mellem Forsvarets myndigheder og SHAPE.

Administrationselementets opgave er at yde administrativ støtte til NMR og Operationselementet. Vi ”opererer” i et afslappet kontormiljø i moderne omgivelser, tonen er fri og uformel og vi lægger stor vægt på samarbejde, fleksibilitet, præcision og en høj faglighed.

Om jobbet
Der er tale om et all-round kontorjob på 37 timer, der blandt andet indbefatter:
• General administration
• Arbejdstidsstyring
• Personeladministration
• Dokument- og arkivstyring
• In-/outprocessing af dansk personel ved SHAPE
• Støtte til dansk personel og kontakt til lokale myndigheder.
• Administrativ koordination af besøgsvirksomhed.
• Praktisk støtte ved arrangementer.

Om dig
Du har erfaring med kontorarbejde og kan arbejde selvstændigt med løbende prioritering af opgaverne. Du trives med en travl hverdag, og evner at balancere med flere forskelligartede opgaver på én gang.

Det falder dig naturligt at samarbejde med andre og danne relationer på tværs af niveauer og faglighed. Du er ansvarsbevidst, har en professionel tilgang til dit arbejde, er udadvendt og kommunikerer klart og tydeligt på højt niveau, såvel i skrift som i tale.

Det er en fordel hvis du har kendskab til forsvarets organisation, administrative processer og systemer – du er måske nuværende eller tidligere ansat i Forsvaret, du har brugererfaring med SAP og Captia, som er vores primære IT systemer. Du har kørekort til personbil.

Det er et krav for ansættelse i stillingen, at du kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt (HEM).

Løn- og ansættelsesvilkår
Lønnen, som er en nettoløn, udgøres af en grundløn samt eventuelt  funktions- og/eller kvalifikationstillæg. Der tilbydes tillige en pensionsordning.

Du registreres med Social Sikring i Belgien og indbetaler hermed bidrag i henhold til gældende belgiske regler på området.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den nationale militære repræsentant ved SHAPE, brigadegeneral Morten Danielsson på tlf.: +32 6544 3900 eller Elementleder Jan Lund på tlf. +32 (0)6544 4387 eller +32 (0)498 17 27 75.

Ansøgning
Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er den 25. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 11 eller 12. Ansættelsesdato pr. 25. juni 2018 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning bilagt CV og relevant dokumentation, samt eventuelt udtalelse fra tidligere jobs bedes fremsendt til NMR DNK, Rm D-102, 7010 SHAPE, Belgique eller via mail til paymasterdanmr@skynet.be

Hent jobopslag i pdf format

Comments are closed.