Leder af fællessekretariatet ved Danmarks delegation til NATO

offentliggjort 24.09.2015

Har du en stærk profil inden for ledelse, dokumenthåndtering, og økonomistyring så kan du blive vores nye sekretariatsleder ved NATO hovedkvarteret i Bruxelles

Om os
Den danske delegation til NATO er en spændende arbejdsplads, hvor medarbejdere fra Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvaret arbejder samme for at varetage Danmarks interesser i NATO.
DAMIREP er underlagt Forsvarschefen og repræsenterer på dennes vegne danske militære interesser i NATO’s og EU’s Militærkomiteer. DAMIREP leverer herunder militær rådgivning om NATO og EU. DAMIREP medarbejdere indgår i et tæt samarbejde med Den Danske Repræsentation ved NATO (DANATO), som består af diplomater udsendt fra Udenrigs-ministeriet og Forsvarsministeriet.

Om stillingen
Som leder af fællessekretariatet bliver du ansvarlig for den samlede administration og service i delegationen, lige fra ambassadørbetjening over arkivtjeneste til bestilling af mødekaffe. Du bliver også daglig leder for sekretariatets 8 medarbejdere, der alle er fagligt velkvalificerede og har betydelig erfaring med arbejdet i delegationen. Du skal således have lyst til at tage fat i både de konkrete faglige opgaver, og i de daglige ledelses opgaver.
I jobbet vil du referere til stabschefen for den militære repræsentation, der også er overordnet ansvarlig for administration og service i delegationen.

Om dig
Den rette kandidat til stillingen kan have enten en akademisk- eller en akademi/merkonom-uddannelse, og har optimalt også erfaring fra en lignende funktion.

Vi forventer, at du har:
• faglig indsigt og baggrund, der modsvarer stillingen
• gode analytiske evner samt gode kommunikationsevner, herunder velformuleret i skrift og tale,
• gode engelskkundskaber i skrift og tale, samt
• gode samarbejdsevner, herunder evne til at samarbejde med folk med forskellige kulturelle baggrunde.

Du vil også kunne have en baggrund som mellemleder fra forsvaret med gennemført Videreuddannelses Trin II for militære mellemledere, med:
• administrativ eller operativ baggrund
• stabserfaring på styrelse eller højere stabsniveau
• værnsfælles forståelse og indsigt

Endelig vil der blive lagt vægt på, at du er:
• selvstændig og robust,
• udadvendt og god til at skabe kontakter og netværk

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til fast besættelse som lokalansat ved delegationen og løn aftales under hensyntagen til dine kvalifikationer.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse til mindst NATO Secret samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Forsvaret ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Information
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til
DAMIREP, major Jesper Lyngholm, på telefon +32 (0)2 707 61 39,
eller til Deputy DAMIREP, brigadegeneral Lars-Bo Mørkholt på telefon +32 (0)2 707 61 51.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 28. september 2015. Ansøgningen sendes elektronisk til larmor@um.dk.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 41 eventuelt via VTC.

Stillingsopslag i pdf format: PDF

Comments are closed.