Leder (lobbyist) til Finansrådets kontor i Bruxelles

Offentliggjort: 24/09/2014
Ansøgningsfrist: 29. september 2014 kl. 12.00
 

 

Vi søger en selvstændig, talentfuld og fagligt stærk lobbyist til at varetage vores medlemsvirksomheders interesser i EU.

Finansrådets kontor i Bruxelles er vores indgang til at påvirke EU reguleringen. Som Finansrådets leder af Bruxelles-kontoret står du i fronten for dette arbejde.
Vores kontor i Bruxelles ligger centralt og i samme bygning som Den Europæiske Bankforening og andre bankforeninger. Herved skabes et godt fagligt miljø. Fra kontoret arbejder vi for, at danske finansielle interesser bliver varetaget sagligt og professionelt, bl.a. gennem opbygning og vedligeholdelse af netværk, samt en høj faglig indsigt. Interessevaretagelsen sker i tæt samarbejde med vores faglige eksperter i København, hvor Bruxelles-kontoret efterfølgende har til opgave at formidle sektorens politiske budskaber og sikre indflydelse hos de rette interessenter i EU.

Opgaver

Din overordnede opgave indebærer, at du:

  • Indgår i tæt samarbejde med sagsmedarbejderne og ledelsen i Finansrådet, så I sammen kan vurdere den bedste indsats i den enkelte sag
  • Vedligeholder og udbygger Finansrådets netværk blandt interessenter i Bruxelles, samt skaber netværk til øvrige lobbyister – herunder erhvervsorganisationer i Bruxelles
  • Holder Finansrådet opdateret om aktuelle og verserende sager i Europa-Kommissionen, Rådet og Europaparlamentet
  • Håndterer interessevaretagelse i forhold til EU’s lovgivningsproces, og har øje for hvilke aktører, der skal samarbejdes med – hvornår og hvordan

Uddannelse og kompetencer

Du har en relevant kandidatgrad og flere års erfaring med public affairs – gerne fra Bruxelles. Du har et indgående kendskab til EU’s lovgivningsproces og alle EU’s institutioner. Du har allerede et stærkt netværk i Bruxelles til både embedsværk og erhvervsorganisationer. Har du erfaring med den finansielle sektor, er det en fordel. Dine sprogkundskaber omfatter flydende engelsk – og gerne fransk – både skriftligt og mundtligt.

Den rette kandidat har betydelige sociale kompetencer og trives med at opbygge og vedligeholde relationer. Du har en stærk evne til at sætte dig ind i nyt teknisk fagligt stof, analysere og foreslå løsninger og din politiske forståelse gør dig i stand til hurtigt at se åbninger i forhold til relevant interessevaretagelse. Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og drive, og du er vant til på professionel vis at følge dine opgaver til dørs.

Kontakt og ansøgning

Stillingen ønskes besat 1. december 2014 – gerne før, men vi venter også på den rette kandidat.
Send senest den 29. september 2014 kl. 12.00 din ansøgning med cv og eksamenspapirer mærket ’Brx14’ til job@finansraadet.dk

Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte
– vicedirektør Louise Caroline Mogensen på 3370 1003 eller
– seniorkonsulent Vibe Balthazar-Christensen på +32 490 111 118.
Vi indkalder til samtaler uge 41 og 42.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan læse mere om Finansrådet på www.finansraadet.dk
Finansrådet er interesseorganisation for banker, sparekasser og andelskasser i Danmark. Medlemsvirksomhederne har afgørende betydning for samfundsudviklingen, og det er Finansrådets væsentligste opgave at skabe gode rammevilkår for banksektoren.Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives og udvikles, og igen i år er vi kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi tør derfor godt love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver.Vores kerneværdier er fremsyn, professionalisme, samarbejde og arbejdsglæde.

Comments are closed.