TIDLIGERE ANNONCER

Kontaktdetaljerne er fjernet, da annoncerne ikke længere er aktuelle


udloebet Dansktalende lejlighedsvis babysitter søges : Portugisiske Sandra og danske Søren søger en babysitter til deres døtre Sofia på 4½ og Sara på 2½. Ikke faste tider, men fra tid til anden. Gerne babysitter med erfaring, men ikke nødvendigvis professionel. Vi bor i Uccle.
udloebet PRIVAT DANSKUNDERVISNING TIL 9 ÅRIG PIGE: Hej, Jeg søger en, der kan hjælpe mig med at lære min pige på 9 år dansk. Vi bor i Waterloo.
udloebet DANSK/FRANSK TALENDE BABYSITTER: Vi søger en eller to dansk og fransktalende babysitter ifm vores bryllup d. 15. juli.  Vores dansk-franske bryllup vil blive holdt fra kl 16.30 fredag d. 15. juli på Chateau de la Rocq ca 40 minutters kørsel syd for Bruxelles. Vi forventer ca. 9 børn i alderen 3 til 9 år.
udloebet BABYSITTER: Hi, vi søger en sød pige der en gang imellem vil passe Liv Anja 4 år. Hun taler fransk, men skal gerne lære at tale dansk. Jeg er Liv Anjas bedstemor, og passer hende ret ofte.
Det drejer sig om mandag,onsdag og fredag aften fra kl.18 til? Moderen arbejder disse tre aftener og faderen
rejser meget. De bor avenue Edit Cavell i Uccle.
Du er velkommen at ringe til mig for nærmere oplysninger.
udloebet FLYTTESALG: Hej vi er en familie fra Island / Danmark, og vi er nødt til at flytte til noget mindre og kan derfor ikke have alle vores ting med os. Håber at der er nogen, der kan bruge nogle af vores ting. billeder og priser kan findes på Facebook: furniture leuven
udloebet Ung mand/kvinde til børnepasning. Vi leder efter en ung mand/kvinde, der kan hente vores 6 årige dreng fra skole (Ixelles) hver dag kl ca. 16:30 og passe ham indtil vi kommer hjem fra arbejde omkring kl 18, nogle få gange eventuelt lidt senere. Han er sød og nem og elsker at spille fodbold. Det vil være et plus, hvis du kan hjælpe lidt med at forberede aftensmad, men det er absolut ikke et “must”. Jobbet vil begynde sidst i April 2015. udloebet Nyrenoveret hus (3 vær.) med have til leje i Woluwe St. Pierre
Typisk belgisk byhus – 3 værelser/125 m2 – fuldstændig renoveret i 2009 er til leje fra og med 1. marts.
Huset ligger i grønne omgivelser tæt på Parc Parmentier og Parc Woluwe.
Huset har nyt køkken med alt i hårde hvide varer, nyt badeværelse med bruser og badekar samt tre værelser,1 værelse på 1. sal og 2 på 2. sal. Adgang til syd/sydvest vendt terasse og have fra køkken-alrum.
Husleje €1.475/måned
udloebet  Vi sælger vores gæsteseng pga. pladsmangel. 140×200 cm, købt i Jysk, rigtig fin stand, inkl. topmadras, 100 EUR.
udloebet Søger job eller hjælp hertil. Jeg er en 33 årig uddannet kvindelig pædaggog, med 7 års erfaring, der skal flytte til Tielt (I nærheden af Gent) d. 1/7 2013. Jeg søger derfor et job eller hjælp hertil. Jeg er dansk, engelsk og tysk talende. Udover det har jeg til sommer taget to sæsoner nederlandsk på aftenskolen. Jeg er uddannet til at arbejde med mennesker generelt, men har mest erfaring med børneområdet fra 6-10 år. Jeg har ligeledes mange års erfaring fra plejehjem. Udover det har jeg arbejdet en årrække i restaurationsbrancen.
udloebet  Talepædagog søges. Vi søger en Talepædagog til vores fire årlige datter
Er der nogen der kender nogen, der kender nogen? Eller har nogle erfaringer…?
udloebet Fantastisk rengøringshjælp ledig i det østlige Bruxelles. Vores rengøringsdame har en åbning på fredage til at hjælpe din familie. Sabine er fransktalende Belgier, og har hjulpet os med rengøring, madlaving, strygning og en masse gode tips til husholdningen. Dejligt selvkørende, hjælpsom og med en god indstilling til såvel hunde som børn. Har også været tålmodig mht mit gebrokne fransk, så det også har været franskundervisning oveni rengøringen. Da hun bor i Ardennerne vil hun helst arbejde i den østlige del af byen.
udloebet Matematik hjælp søges (10 klasse) ca. 2 gange om ugen. Jeg bor i Bruxelles.
udloebet Portugisiske Sandra og danske Søren søger en babysitter til datter Sofia på 6½ måned. Ikke faste tider, men fra tid til anden. Gerne med erfaring, men ikke nødvendigvis professionel. Vi bor i Woluwe.
udloebet SØD OG TÅLMODIG PERSON SØGES. Lejlighedsvis babysitter søges til skoleafhentning og leg to dage om ugen. Vi er to familier (en Dansk-Belgisk, den anden Dansk-Skotsk) der søger en sød person til at hente vores tre piger på hhv. fire år og to-et-halvt år fra skole kl 15.30. Vi bor i Woluwe Saint Pierre (nær Avenue de Tervuren) så der er gode offentlige transport muligheder både til afhentning af pigerne fra skolen og derfra til begge vores hjem. Vi ønsker bare lidt sjov og leg (sang, tegning, bagning, læsning, etc) hvis de ikke selv finder på at lege noget sammen, indtil forældrene kommer hjem senest kl. 18.00. Ideelt taler du både Dansk, Fransk og Engelsk og er ledig snarest muligt (senest til start i oktober). Der er mulighed for supplerende babysitting.
udloebetAUTOSTOL TIL SALG. Britax First Class Plus Combination Group 0+/ 1 Car Seat (Max/Black) Autostol købt 5. april via Amazon, da mit barnebarn skulle komme på besøg. Den er brugt 2 uger i april og igen 9 dage i august 2012. Sælges grundet flytning til Danmark, hvor vi allerede har en autostol. Kan bruges fra fra fødslen til 13 kg bagudrettet og fremadrettet fra 9 til 18 kg. Alle data findes på amazons hjemmeside: amazon.co.uk
udloebetUNG DANSK BØRNEPASSER SØGES  Ung dansk børnepasser f.eks. gymnasieelev eller lignende søges en gang om ugen til onsdag eftermiddag efter skole til en 6 årig pige i Ixelles. Kan evt. også inkludere noget aftenpasning i ny og næ, hvis interesse. Du er god til at lege, ansvarlig og pålidelig.
udloebet SEED PLI BARNE- OG KLAPVOGN SÆLGES Udpakket men ubrugt. 399 euro. Genialt dansk design og fabrikat, som brugt af Joachim og Marie 🙂 Lift kan tiltes, så den bliver til klapvogn. Se video af vognen der sælges her: 
udloebetVASKEMASKINE SÆLGES. Siemens, to år gammel, sælges grundet flytning. 7kg, alt i programmer Nypris 599€. Nu: 300€
udloebet STATIONÆR DELL PC SÆLGES God PC eksempelvis til børn & unge.  Sort, fladskærm (17″), dansk Windows samt tastatur
udloebet BARNESTOL TIL BIL SØGES Vi får besøg af vores barnebarn på 1 år fra den 3. – 17. april 2012. I den forbindelse har vi brug for en barnestol til bilen. Han vejer 10,5 kg. Bilen har isofix beslag. Er der nogen, der har en stol, vi kan låne/leje/eller købe billigt?
udloebet ”Savner du dansk tv? – Parabol-pakke sælges” Komplet parabol (parabolskål & LNB hoved) inkl. 2 tv bokse til salg. Tv boks detaljer: 1 HD tv boks med harddisk 1 HD tv boks uden harddisk. Pris aftales ved henvendelse.
udloebet Fremleje/lille møbleret lejlighed søges. Jeg er en dansk kvinde på 36, der skal i praktik hos EU-Kommissionen i Bruxelles pr. 1. april som sidste del af mit kandidatstudie som translatør og tolk. Jeg mangler i den forbindelse en lille møbleret lejlighed i roligt område, helst tæt på Kommissionens Sprogafdeling i Rue de Geneve/Evere el. Schaerbeek eller med direkte busforbindelser dertil. Pris: ca. 500 euro inkl. forbrug.
udloebet Whirlpool opvaskemaskine sælges. God stand, kun 9 måneder gammel. Energiklasse A. Ny pris 375 EUR.
udloebet Vinterdæk sælges. 4 Pirelli Sottozero Winter 210 (205/55 R16) på stålfælge. Dækkene er fra nov. 2008, og har kørt 8-10.000 km.Har tidligere siddet på en Audi A4, årg. 2006. Sælges pga. ny bil.Pris: 100€ samlet.
udloebet Lejlighed søges i Bruxelles. Vi, Marie (24) og Thorbjørn (27), søger en lejlighed i Bruxelles fra omkring den 15. januar. Thorbjørn skal på udveksling på Solvay i 6 måneder, og Marie skal skrive sit speciale for DI (Dansk Industri). Med os har vi vores kat og vores hund (en lille hund på 5 kg.) De er begge rolige og renlige, men der skal derfor være tilladelse til husdyr. Lejligheden vi søger skal helst bestå af min. 2 værelser, men da vi er så tæt på vores afrejsedato har alt interesse. Kontakt os endelig gerne pr. mail, såfremt I brænder inde med en lejlighed, I tror der kan matche vores behov. Har I nogle råd at give os i forbindelse med boligsøgning i Bruxelles, tager vi med glæde også imod dem.
udloebet Babyting sælges, alt skal væk. Nu er nr 4 ikke baby længere: Odder barnevogn med lift og madrasser incl. sele, Princess klapvogn med parasol incl. sele, baby autostol, tremmeseng med justerbar bund og madras, dyner og puder junior og baby, sengetøj (der er lyserødt, blåt og neutrale farver), flasker og brystpumper, Libero bleer str 6 (Discovery 12-22 kg, Up&Go 13-20 kg), babylegetøj, vippestol, badespand og badestol,  lammeskind, pusletasker. Der er mere, skulle nogen have interesse kan man altid ringe eller skrive, jeg sender gerne billeder. Sælges samlet eller enkeltvis. Prisen aftales.
udloebet Børnebøger sælges. 27 danske boerneboeger til salg for 40 euro. Med og uden illustrationer, skoenlitteraere. Blev kontaktet via voice mail i august, men mistede nummeret. Boegerne er stadig til salg, hvis interesse.
udloebet Dansktalende au pair søges til lille familie. Min 5 årige datter og jeg flytter til Bruxelles 1/10 2011 og søger en dansktalende au pair eller ung pige/hushjælp til at følge min datter til og fra skole og evt. købe lidt ind og hjælpe lidt med rengøring. Du kan bo hos os eller bo hos dig selv.
udloebetBosch opvaskemaskine sælges. Bosch LogiXX, Aquavario Supersilence. 3 år gammel. Meget støjsvag, fungerer perfekt og vasker aldeles rent. Kun lidt brugt. Nypris: 702€  – Sælges for 500€. Kan afhentes i Ixelles.
udloebet Kattekillinger til adoption. Herlige, sunde og raske kattekillinger kan adopteres til gode hjem ca. 1. august, hvor de vil være ca. 8 uger. De 6 killinger og deres mor stod til aflivning, men bliver nu passet hos en kærlig familie indtil de er klar til at flytte hjemmefra. De charmerende gråstribede killinger koster hver 150 euro. Denne pris inkluderer løbende dyrlægekontrol indtil de flytter hjemmefra, killingevacciner, microchip, orme- og loppekur samt obligatorisk sterilisation el. kastration, når de er 5-6 måneder gamle. Den søde sorte kattemor på ca. 2 år, ligeledes vaccineret, microchippet og steriliseret leder også efter et godt hjem. Pris for adoption af den voksne hunkat 150 euro.
udloebet Gorenje  Vaskemaskine sælges. Gorenje WA 50125. Energiklasse A. Knap 1 år gammel. Virker perfekt. Pris 180 Euro (Nypris: 329 Euro). Afhentning senest 26/5 i Ixelles.
udloebet Barnevogn med danske liggemål købes! Jeg søger en barnevogn i rimelig stand/pris, der primært skal bruges som ‘sove-uden-for’ barnevogn. Gerne med fluenet/regnslag og sele.
udloebet Transport af sofa fra DK til Bruxelles. Hvem har mulighed for at fragte “et minde om min far ” til Bruxelles fra Sorring (30km vest for Aarhus). Har du plads i dit flyttelæs eller har du bare en stor bil? Jeg betaler gerne for transporten. Målene er 150b x 80d x 65h
udloebet Emmaljunga barnevogn, sort, fra 2009 sælges. I virkelig god stand. Nypris 750€ sælges for 300€
udloebet Dansker i udlandet søges til dokumentar serie til dansk TV. Kære dansker. Jeg er en dansk dokumentarfilm instruktør, der med lys og lygte søger danskere (som taler dansk), der bor i udlandet og arbejder som enten ambulanceredder, paramediciner, læge (ambulancelæge f.ex.), sygeplejerske (i “frontlinien”) eller politibetjent til en dokumentar serie til dansk tv. Uanset om der er tale om et længerevarende eller kortvarigt ophold vil jeg meget gerne i kontakt med dem. Jeg har før produceret en tv-serie om en dansk politibetjent i Philadelphia – og er nu i gang med endnu en tv-serie.
————————
Dear Dane. I am a Danish documentary director. I am searching for Danes (who speaks Danish)
and who lives abroad and works as either a paramedic, nurse, doctor or in law
enforcement for a tv-series for Danish television.
I have previously produced a tv-series featuring a Danish police officer in Philadelphia
and I am currently researching on a new series.
udloebet Møbler sælges grundet flytning. Tidløst rundt spisebord i eg, 115 cm i diameter (med udtræks plade 166 cm) 4-8 pers. Som nyt: (oprindelig pris 199 €) sælges for 75 €. Skøn seng, luksus box madras med top madras 120×200 cm med hvide senge meder og skuffe til opbevaring: (oprindelig pris 9.500 DKK) sælges for 200 €
udloebet DANSKE-EJET SAAB VECTOR CABRIOLET til salg Benzin. Aircon. Læderindbetræk. airbags
Radio/CD til 6 discs. Taget åbnes elektrisk på 20 sekunder. Plads til både passagerer på bagsædet og bagage i bagagerum (nok som den eneste Cabrio model i verden!) Syn HELT ok. Altid vedligeholdt hos Saab. 15.000€
udloebet VÆRELSE/FREMLEJE SØGES! Jeg kommer til Bruxelles til januar for at søge arbejde og har tre måneder til at finde noget, ellers er det tilbage til DK. Lejeperioden er derfor fra 1. Januar og mindst tre måneder frem. Jeg er kvinde, 27 år, kandidat fra CBS og oprindeligt belgier, men har boet det meste af mit liv i DK. Jeg dyrker sport, laver lækker mad, kan lide at gå ud med venner. Har du, eller kender du nogen der har, et værelse, kan du kontakte mig på mail eller telefon.
udloebet LEJLIGHED SØGES I MECHELEN. Min kæreste og jeg, samt vores 2 renlige og søde katte, søger en lejlighed i mechelen i Belgien. Jeg har fået praktik plads i brussels og min kæreste er cykelrytter og har fået kontrakt med et belgisk hold. Vi kan betale op til 500 euro om måned alt incl. men mindre ville også være fint.
Lejeperioden ville strække sig over ca 12 måneder +/-, måske længere. Hvis du har en lejlighed, eller kender nogen der søger et stille og roligt par til at leje deres hus/lejlighed/kæler/loft så kontakt mig på email eller mobil.
udloebet Westie han søges til avl. Vi har en rigtig dejlig lille West Highland White hun kaldet Molly Malone på 1½ år som vi godt kunne tænke os at få et kuld hvalpe på. Vi søger derfor efter en sund og rask hvid han Westie til at stille sin “tjeneste” til rådighed. Hvis du har en han der ville være egnet så vil vi meget gerne i forbindelse med dig. Vi er bosiddende i Overijse lidt udenfor Bruxelles.
udloebet TOWNHOUSE TIL SALG. Avenue Louise – Abbaye de la Cambre – Ixelles-søerne 360 m2 townhouse. Ideelt til børnefamilie og evt. aupair-pige eller repræsentation. Flot have med udsigt over Abbaye de la Cambre, tæt ved Europa-Skolerne, ULB og shopping. 6 værelser, 3 badeværelser, 2 terrasser, kamin, paraboler DK og UK. Højisoleret og i virkelig god stand. Pris: 930.000€.
udloebet Børneudstyr sælges. 1. Flot beige barnevogn fra Pericles (combi Evolution 4) sælges.
Næsten som ny! Vi er ikke-rygere og har ingen dyr. Pris 250 € 2. Sød kurvevugge med hjul sælges inklusiv dekoration, to små madrasser samt lille dyne og hovedpude. Pris 129 € 3. Super praktisk relax fra Prémaman (3-9 kg) sælges, plads under sædet til diverse, inkl. musik (3 forskellige melodier). Pris 80 € 4. Stort puslebord fra Baby2000 med indbygget badekar. Pris 80 €
udloebet sælges: BOLIDEN – en Ikea lænestol med fodskammel – KUN 50 € i mørkebrun velour – brugt 8 måneder – til afhentning.
udloebet My husband is Danish and I’m Belgian. We’re living in Woluwe-Saint-Pierre.We have 2 boys of 3 and 4 years old. They go to a flemish school. My husband always speaks Danish with them but we feel they need more practice (because my husband travels a lot). We’re looking for somebody who could come to our house
(or we can go somewhere too) and play and speak with them for 1 or 2 hours on Wednesday afternoon or Saturday afternoon or Sunday morning. Ideally, that persons has a teachers degree or is used to play with children.
udloebet Træmøbler med lyse hynder (næsten ikke brugt) sælges Består af 2 stole, 1 sofa, en taburet og sofabord – møblerne trænger til træbehandling. Knap 2 år gamle, nypris ca. € 300, sælges for € 100. 15% rabat ved salg før 24.7.2010.
udloebet  Skønne cykler sælges! Superflot Raleigh pigecykel Str 6-10 år, 3 gear, fod- og håndbremse,  reflekser, baglygte, cykelkurv og bagagebærer. Fremstår som ny – 100% solid og driftssikker. 150 € Sej, sort drengecykel Str 6-9 år, 7 gear, håndbremser, reflekser. Fremstår som ny. 100 € Solid Winther Pigecykel
Str. 4-6 år, fodbremse, cykelkurv, bagagebærer.Lettere brugt men i god stand. 50 €
udloebet Vaskemaskine til salg. Zanussi ZW4140G. 1 år gammel Vaskemaskine (Marts 2009)
Energimærke ”A” Virker selvfølgelig perfekt Sælges pga. flytning. Ny pris: 379 € Din pris: 180 €
Afhentning senest 23/6 i Waterloo
udloebet Danish fans to come to VRT studio in Brussels tonight. I’m Eline Lietaert and I’m working for Sporza VRT, the Belgian television broadcaster. We are covering the World Cup Football, and every evening we bring a talkshow with the late night match integrated. Tonight Denmark is playing against Japan. And now we are still looking for Danish fans to come to our studio in Brussels and watch the game with other supporters.
Would it be possible that we can find some Danish football supporters for the match tonight? We expect them at 19u15 at the visitors entrance of the VRT (Auguste Reyerslaan 52, Brussels)
udloebet BARNEPIGE SØGES I JULI OG AUGUST. Vi er en familie der leder efter en sommer barnepige til at tage sig af vores boern Lara (2aar) og Milo (3 1/2 aar) i July og den foerste uge i August. Det drejer sig om 4 dage om ugen da jeg ikke arbejder onsdag, men de andre dage er det hele dage dvs. fra 9-17. Vi bor i Everberg i et hus med have, saa der er masser af aktiviteter i og omkring huset til at underholde boernene med i loebet af dagen. Boernene forstaar dansk men taler mest flamsk.
udloebet FRAGT TIL MINDRE TING TIL SØGES TIL BRUXELLESJeg har et par billeder samt en mindre i Koebenhavn som jeg meget gerne vil have fragtet til Bruxelles. Jeg vil naturligvis gerne betale et vederlag.
udloebet Den danske kirke i Bruxelles har en togbillet tur/retur til Paris i overskud Fra Bruxelles-Midi:
Fredag den 28. maj kl. 20:13 (ankomst til Paris Nord kl. 21:35) Fra Paris Nord: Søndag den 30. maj kl. 18:01 (ankomst til Bruxelles Midi kl. 19:23) Hvis du er interesseret i at købe billetten, så skriv til undertegnede på Husk at anføre dit bud for at komme billigt til Paris.
udloebet Søger chauffør til at køre lejebil fra belgien til København 20 eller 21 April 2010. Englænder der har lejet bil i København søger en der vil køre bilen tilbage til København den 20 eller 21 April 2010.04.19
udloebet Transport af kasser fra Bruxelles til KBH. Jeg flytter tilbage til København den 1. maj 2010 og vil derfor høre om der er nogen danskere i Bruxelles, som kan flytte/ transportere 3-5 kasser indeholdende køkkenting, dyner etc. til Danmark indenfor den nærmeste tid? Jeg betaler gerne et vederlag for besværet.
udloebet Transport af ting fra Danmark tilbydes Vi flytter til Brussels omkring 1 maj. Vi har mulighed for at tage et par ting med fra Danmark til danskere, der bor i Brussels, som har et ønske om at flytte noget til Brussels.
Der påregnes en lille udgift.
udloebet To sofaer ønskes transporteret til Bruxelles af en venlig sjæl Jeg er i et besiddelse af to sofaer, henholdsvis en topersoners- og en trepersonerssofa. Disse står p.t. opmagasineret i Slagelse, men kan transpoteres hvorhen det skal være på Sjælland. Skal du have et flyttelæs til Bruxelles eller har du til hensigt at leje en kassevogn inden længe? Og har du mulighed for at transportere disse to sofaer med til Bruxelles
vil jeg være yderst taknemmelig (samt villig til at betale et vederlag, i form af eksempelvis benzinpenge eller kassevognsleje).
udloebet Brugt damecykel søges. Da jeg gerne vil kunne transportere mig rundt i byen på hurtigere vis,
søger jeg en brugt cykel til ca. €50-100.
udloebet Næsten ny Centurion cykel sælges. Næsten ny (6 mdr. gammel) Centurion cykel,,
23,5 tommer med 7 indvendige gear og fodbremse, sælges. Farve: Coldblue Lås og Reelight Iflash SL120 “evighedslygter” monteret Pris: 460 EUR
udloebet BRUGT PIGECYKEL & JUNIORSENG KØBES. En fin, men brugt pigecykel til 4-6 år
samt en juniorseng 140 ca. lang (gerne hvid) købes i Bruxelles-området.
udloebet Dansk dyrlæge på orlov tilbyder sig som pet-sitter for dine katte og hunde, når du er på ferie eller forretningsrejse. Dine hunde og katte vil blive professionelt passet i dit hjem, mens mindre husdyr som kaniner, hamstre, marsvin, fisk og fugle vil blive passet hjemme hos mig i Wezembeek-Oppem (du skal bare aflevere dem).
Undtagelsesvis og afhængig af hunden, kan den også blive passet hjemme hos mig, men katte vil altid blive passet i dit hjem. Har dine dyr brug for specialpleje eller indsprøjtninger er det heller ikke noget problem. Måske skal du ikke på ferie, men har for travlt til at gå med din hund i det daglige; her kan jeg også hjælpe.
Rimelige priser (circa som på pension). Hvis du bor i Overijse, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Kraainem, Woluwe eller deromkring
udloebet SMART ForFour TIL SALG. Grundet oprydning i min garage er der nu endelig blevet plads til en lidt større bil, derfor sælger jeg min højtelskede supersmarte Smart Forfour 1,3 70kW 1332cc. ”BAY GRAY” Servostyring, 5 gear, ABS/ESP, 4 airbags, centrallås med fjernbetjening i nøglen, 2 nøgler. Elektriske ruder foran. Nye dæk (07/2009), Stor eftersyn 07/2009. Nye Smart-tæpper. Aircon. Radio/CD. Fantastisk by-bil, men kan skam også godt køre langt! 08/2004 61 000 km + car pass Syn SUPER OK i Juli 2009 På belgiske plader
5 999€
udloebet MØBLERET & LYST STUDIO TIL LEJE I ETTERBEEK. 625€ om måneden + 50€ charges. Perfekt stand. 40 m2. Centralt liggende i nærheden af EU-kvarteret på Av. Volontaires 94.
Stueetage. Vender ud mod bagsiden af bygningen. Skodder for vinduerne ud til haven. Skøn have 275m2. Terrasse (havebord, stole) Hall, separat badeværelse med brus/bad Køkken med opvaskemaskine, vitrokeramiske  kogeplader, dybfryser, køleskab, combi-mikrobølgeovn. Kælderrum. Mulighed for at leje  garage.
udloebet SÆLGES. Skoda Octavia 2,0 TDI, DSG med lædersæder, original navigation,
zenonlygter, partikelfilter og meget andet udstyr. Kun kørt 60.000 km. Alle service overholdt (inkl 60.000).
Indregistreret på diplomatplader. Sælges for 12.500 euro. Helt nye vinterdæk og tagboks kan indgå i handlen.
udloebet Babysitter søges. Dansktalende babysitter søges til at hente Emil på 2 år fra vuggestuen om fredagen kl. 15 og til at passe Emil og storebror Sofus på 7 år omkring 1 aften hver uge eller hver anden uge, når vi skal ud. Hvis vi kommer hjem efter, at det er blevet mørkt, kører vi dig hjem, så du ikke skal tage offentlig transport.
Vi bor i Uccle tæt ved Avenue Churchill og Rue Edith Cavell.
udloebet Vaskemaskine og tørretumbler sælges. “Candy” vaskemaskine og kondens tørretumbler sælges, pga. flytning. Vaskemaskine vol. 6 kg. – Tørretumbler vol. 7 kg. Begge er i meget fin stand – kun 2½ år gamle.
Brugt af 2 personer, og tørretumbler kun meget lidt! Leveres med instruktionsbøger. Kan sælges seperat – men det foretrækkes at sælge som “sæt”. Pris ialt: 600 Euro.
udloebet SÆLGES. Grønlands Repræsentation i Bruxelles sælger ud af sit meublement.
udloebet SÆLGES. Pigecykel, mærke Kilemoes, som ny, sœlges. Str. 7-10 år, god stand, kun brugt få gange. Sports- + alm. styr, 3 indvendige gear, bagagebœrer, refleks på hjul og støtteben. Pris: 150 euro.
udloebet SØGES. Søger barnepige til at lege med/læse historier for vores lille søn, mest mens mor er hjemme, nogle formiddage eller eftermiddage i løbet af ugen (nær place Brugman/Ixelles, Tram 92).
udloebet SØGES. Søger dansk babysitter i Kraainem-området. Første gang: 26. juni.
udloebet SÆLGES. Glasspisebord, l: 170 b: 100, Nathalie, Kvalitets glasspisebord fra Idemøbler med udtræk (35 cm.) i begge ender. Frosset glas ned gennem midten af bordet samt grå metalben. Bordet er 76 cm. højt. Sælges på grund af flytning.  Pris: 270 €
udloebet 2 flotte PAX Garderobeskabe sælges Hvert skab måler 200x58x236. Lyst birketræ. Meget flotte. Indeholder: Skomodul, slípse- og tørklædeskuffer, almindelige skuffer samt bøjlestænger. Nypris i efteråret 2006 1.950 Euro. Sælges samlet for 550 eller pr styk 300Euro.
udloebet KØBES. Billet til fodboldlandskampen Danmark-Sverige d. 10/10-2009.
Min søster kommer ned og passer vores søn i en uge i august, o g vi vil gerne som tak give hende en billet til landskampen. Billethajer bedes ikke henvende sig!
udloebet TIL SALG. Audi A3 Sportsback, 1,9 TDi Ambition 38.600km. Reg.:September/2007 5 dørs.
Sortmetal. Grå/sort interiør. Perfekt tilstand/som ny – god til bykørsel – Dieselmotor. Haft 30.000 km. Audi long-life service uden problemer – Papir kan fremvises. 2-zone fuld-automatisk klimaanlæg. Integreret Audi anlæg.
2-info kørecomputer. Fartpilot. Læder rat/gearknop. Audi RS6 18″ alufælge. Tågeforlygter. Ambition-model indeholder: Org. sænket undervogn samt sportssæder. Pris:18.900€
udloebet 6 stole og bord i provence stil til salg. Som nye – sælges grundet pladsmangel Ring venligst og giv et bud / skal sælges p.gr.a. flytning
udloebet Rengøringshjælp/ Børnepassning tilbydes. Jeg er en ung på kvinde på 20 år, der har boet i Belgien siden August 2008. Jeg søger pt. deltidsarbejde i eftermiddagstimerne og/eller weekender.
Da jeg tidligere har passet børn søger jeg iøjeblikket et deltidsarbejde indenfor børnepassning. Jeg taler flydende dansk, arabisk og engelsk. Taler og forstår dog også en del fransk. Om mig selv, kan jeg siger at jeg er en frisk, u
dadvendt og hårdtarbejdende kvinde. Hvis du/I skulle have interesse i overnævnte (eller tilbyder ligende),
er du/I meget velkommen til at kontakte mig.
udloebet Fodboldbilletter til Sverige – Danmark i Stockholm den 6. juni 2009 Pris pr billet for landskampen Sverige – Danmark ca. 400,- dkr;
udloebet Klassisk hvid IKEA seng (160×200 cm).  MALM sengestel med SULTAN HEIDAL madras og
SULTAN TOLG top-madras. Sengen er 2 år gammel og kun brugt som gæsteseng. Der er 25 års garanti på madrassen. Samlet nypris: 927 Euro Sælges for 300 Euro
udloebet Vaskemaskine & tørretumbler sælges Electrolux Inspire Vaskemaskine
(6 kg Eco Valve – 1600 omdrejninger/min.) og Electrolux Inspire Tørretumbler (7 kg Automatic Control).
2 år gammel. Samlet nypris ca. 1100 Euro Sælges samlet for 500 Euro
udloebet Puslebord sælges. Vi skal flytte og i vores nye hjem er der ikke plads til mit BebeConfort Amplitude puslebord. Nyprisen er 138€ og det er kun en måned gammelt. Jeg vil sælge det for 75€
udloebet Cykler sælges. – Christianiacykel med bænk – aflåseligt rum og pressening. Cyklen har
7 indvendige gear og fodbremse. Pris: 700 euro – Peugeot racercykel med Columbus stel (model Brain). Shimano ultegra pakke og nye pedaler. Pris: 500 euro – Solid Kildemoes citybike med 7 indvendige gear og fodbremse. Lukket
kædekasse, bagagebærer og støtteben. Pris: 400 euro – To børnecykler 4- 6 år. Pris: 100 euro Samlet pakke : 1300 euro.
udloebet Rengøringshjælp/ Børnepassning tilbydes. Jeg er en ung på kvinde på 20 år, der søger deltidsarbejde i Bruxelles/ Gend (og omkring liggende byer). Da jeg i mange år har passet børn og ældre (arbejdet på plejehjem og været i praktik som børnehave-pædagog), er jeg iøjeblikket på udkig efter nye udfordringer i hverdagen. Om mig selv, kan jeg siger at jeg er en frisk, udadvendt og hårdtarbejdende kvinde. Jeg bor pt. i Bruxelles og flyttede hertil for 7 mdr. siden. Jeg taler flydende dansk, arabisk og engelsk. Taler dog også en smule fransk. Hvis du/I skulle have interesse i overnævnte (eller tilbyder ligende), er du/I meget velkommen til at kontakte mig. Arbejdstider og løn kan diskuteres nærmere over telefon eller via mail
– også mulighed for arbejde i weekender og om aften.
udloebet SÆLGES FUTON og SPISEBORDSSTOLE Futon (beige, ca 2 m x 1,35 m): 100 EUR 6 IKEA Olle stole i sort: 150 EUR (for alle 6 stole)
udloebet SÆLGES 3 billetter til landskampen Malta – Danmark den 28. marts
udloebet Looking for a dedicated and very patient native Danish speaker for private Danish classes for a beginner – two hours a week, in Brussels. Previous teaching experience is an asset. I have books and learning material. If you are interested, please send me an e-mail indicating: experience, availability and prices.
udloebet TIL SALG. Originale gamle franske Mazagran kaffekopper fra 1930’erne. Perfekt stand. I alt 8 stk.
Sælges sætvis eller samlet. 45 € per stk. Gamle franske “bols” med dekorativ kant. 3 stk. Sælges samlet for 60 €.
udloebet SKOLEHJÆLP SØGES. Da vi flytter tilbage til Danmark til sommer, og vores børn pt. går i fransksproget skole, søger vi en person, der kan styrke vor store søns skole-dansk  (skolelærer/studerende/gymnasie-elev).
udloebet Jeg har sat min skønne liebhaverejendom nær skov og strand på Sydsjælland til salg.
Ingen bopælspligt. Ejendommen ligger i smukke landlige omgivelser – 75 km fra Kastrup lufthavn og 90 km fra Rødby/Gedser. 15 km til golfbane og motorvej.
udloebet Dansk familie søger pasningshjælp til David på 17 måneder. Du kan være ung, gammel eller midt imellem. Så længe kemien mellem dig og ham er rigtig. Du skal hjælpe os når det brænder på. Det kunne f.eks. være at hente ham i vuggestue, når både mor og far er nødt til at arbejde længe, passe ham om aftenen engang imellem
og hjælpe os om dagen ved sygdom. Kontakt os også gerne, selvom du kun kan hjælpe med lidt af det.
Vi bor i Boitsfort tæt ved kirken og tram 94.
udloebet Kor for danske stemmer i Belgien. Nu har du en chance for at bruge din stemme
Der søges sangfugle med forskellige stemmer (gerne sopran, alt, tenor eller bas) Til et kor for danske stemmer i Belgien. Vi mødes første gang torsdag den 15. januar klokken 20:00 i præstegården. Her vil vi fastlægge årets ambitionsniveau, repertoireomfang og mødefrekvens. Vi er en gruppe der startede i 2008, da danske Eva Rasmussen, der gik på konservatoriet i Bruxelles som led i et Erasmus-ophold, inviterede til 3 sangaftener i foråret. Da Eva vendte tilbage til Danmark, men stadig ville komme på besøg fra tid til anden, besluttede koret sig for at øve i ”ventetiden” under ledelse af Richard Kokholm-Erichsen. Det resulterede i en fremførsel af nogle sange i forbindelse ved den særlige julegudstjeneste ”De ni læsninger” den 14. december 2008.
Koret vil nu gerne fortsætte under ledelse af Richard Kokholm-Erichsen og søger derfor ivrigt nogle yderligere sangfugle.
udloebet Dansk/svensk familie søger barnepige. … til Emma (snart 3) og Caroline (8 mdr.) 3 eftermiddage om ugen fra marts. Du skal hente dem i vuggestuen kl 15:30 og tage dem med hjem til os og lege med dem
indtil mor/far kommer hjem 18:30. Vi bor i Uccle lige ved tram 92 og 4.
udloebet Saeco expressomaskine sælges. Købt i 2005 for kr. 1.600. Kun lettere brugt, sælges for 60 euro.
udloebet Alverdens og diverse børne udstyr til salgbla. One Tree Hill, Urban Jungle Buggy
udloebet Parabolantenne + digitalmodtager kan afhentes Parabolantenne + digitalmodtager, godkendt af Canal Digital, kan afhentes mod nedtagning 18. eller 19. oktober.
udloebet BØRNECYKEL SÆLGES. Lyserød, str. 4-6 år, mærket Winther, fodbremse. Støttehjul medfølger.
Pris: 50 EUR
udloebet Børnemøbler sælges. Køjeseng, 2 høje og 2 lave reoler, skrivebord, 2 natlamper, 2 hylder – alt i glade klare farver (blå/rød/grøn/hvid) af mærket “Life Time”. Alt er i fin stand og sælges samlet for 50€ (enkeltvis pris efter aftale). Send en mail hvis I gerne vil se nogle billeder.
udloebet POLOTRÆNING. Gennem Cercle d’équitation de UE (the EU riding club) er der indgået aftale med Hippodrome de Groenendaal om brug af en del af den ellers nedlagte galopbane til polotræning fra midten af juli til 1. oktober. I den periode kan vi endvidere nye godt af en glimrende træner fra Argentina. Interesserede kan komme med egen hest eller leje hest til træningen f.eks fra Relais de Groenendaal som ligger 15 minutters ridning fra Hippodromen.
udloebet SOMMERFERIE I GRÆKENLAND. Mit smukke hus på den græske ø Symi (tæt ved Rhodos) er til leje. Det er stadig ledigt i perioden 14.06. til 27.07., 10.08 til 31.08., 28.09. til 12.10. samt fra 19.10. og fremover.
Der er fire soveværelser, og huslejen er 1.200 € pr. uge.
udloebet Spillere søges til dansk foldboldhold i Belgien. Jeg prøver på at stable et fodboldhold på benene
af danskere bosat her i Belgien. Det skal altså være et “landshold”. Bortset fra lysten til fortsat at spille fodbold er anledningen til dette initiativ en turnering af “landshold”, “Bxl. Euroleague”,  som til efteråret går ind i sin tredje sæson. Det ville være dejligt, hvis ogå Danmark kunne blive repræsenteret i turneringen! Man kan henvende sig til mig, hvis man er interesseret, enten på telefon eller på e-mail.
DBU er blevet kontaktet for eventuel støtte!
udloebet Mr. ELG SCOOTER TIL SALG Aldrig brugt! Nypris 1.198 DKK. Sælges for 100 €
udloebet SÆLGES AF SERIØS EJER. Porsche 993 cabrio 1994, grøn “aventure”, lys grå læderindtræk.
Perfekt vedligeholdt – aldrig udsat for færdselsuheld. 2. ejer, logbog over alle vedligehold følger med,
komplet oversigt (D’Ieteren) Sælges pgr. af ny bil! Pris 27.000EUR. Porsche 993 cabrio 1994, vert aventure, intérieur full cuir gris marbré, 250.000km, 2ème propriétaire, carnet d’entretien complet ( D’Ieteren), historique complet, jamais accidentée. Prix: 27.000EUR.
udloebet Sort Simo Barnevogn til Salg. Sort Simo Barnevogn, liggemål 90 cm med lift. Ekstra lufthjul, barnevognssele, madrasser til barnevogn og lift medfølger. Pris 100€
udloebet BEZZERWIZZER spil til salg. Kun brugt en gang. Nypris DKK 499. Sælges for EURO 40.
Beskrivelse: BEZZERWIZZER er et quizspil, hvor det ikke er nok at have sin paratviden i orden. Det er lige så vigtigt at vide, hvornår man skal sætte den på spil. Spillet kombinerer quiz, taktik og drilleri i en underholdende blanding.
www.bezzerwizzer.dk
udloebet DANSK/TYRKISK PIGE SØGER ARBEJDE. Jeg hedder Özlem (pige) og kommer fra en tyrkisk familie, dog født og opvokset i Esbjerg, Danmark. Jeg har en gymnasial uddannelse, Esbjerg Gymnasium (matematisk linie). Jeg har gået på sygeplejeskolen men desværre droppet ud af 2.semester da jeg giftede mig med min mand som er herfra (Bruxelles). Jeg kom hertil i september måned 2007 og siden da har jeg gået på fransk kursus som jeg skulle til at lære først og fremmest. Ellers går jeg faktisk derhjemme og laver ingenting.
Jeg vil meget gerne komme igang og få min hverdag til at køre med et arbejde. Håber på at høre fra interessede.
udloebet Hvem vil passe Sofia 1-2 timer om eftermiddagen? Da mor skal tilbage på arbejdsmarkedet, søger vi en som kan passe Sofia på 8 måneder ca 1-2 timer om eftermiddagen. Vi forestiller os, at du er omkring 16-18 år.
Det vil være perfekt, hvis du kan komme omkring kl 17 og blive til mor kommer hjem kl ca. 18.00 – 18.30 alt efter trafikken! Du skal blot lege med Sofia og sørge for, at hun er i trygge hænder. Der vil muligvis ikke være tale om, at du skal komme hver dag, men arbejdstiden planlægges på ugebasis. Vi bor på sporvognslinie 94/25 på en parellelgade til Franklin Roosevelt. Så er du interesseret i at tjene lidt ekstra, og kan du passe børn om eftermiddagen hører vi gerne fra dig!
udloebet Sovesofa/gæsteseng sælges. Ydermål: 86 x 210 cm. Sofaen er af lyst træ, betræk og hynder i gråt stof med hvide striber. Sengemagasin under sædet/madrassen. Kan bruges som enkeltseng eller trækkes ud
og bruges som dobbeltseng. Pæn stand. Pris: 99 euro.
udloebet Barne-autostol sælges. MAXI COSI model universal, 9-18 kg, gråt betræk med hvide kattepoter.
Pæn stand, fungerer upåklageligt. Pris: 75 euro.
udloebet 2 stk. barne-autosæder sælges. (enkeltvis eller samlet). OKI DOKI (Maxi Cosi) model universal,
15-26 kg, blå med hvide striber. Pæn stand, fungerer upåklageligt. Pris: 30 euro pr. stk.
udloebet Udendørs rutschebane sælges. af hård plastik, blå/rød/gul + plastik-gynge”hest” + to gyngestativer, alt sammen til børn 2-5 år, sælges samlet for 50 euro.
udloebet ENTUSIASTISK ØLSAMLER SØGER ØL. Mit navn er Marc, og jeg er en entusiastisk ølsamler.
Mit mål er, at have to øl fra hvert ølproducerende land. En til samlingen, og en som smagsprøve. Der er visse landes øl, som er umulig for mig at få fat i her i Danmark, men i Bruxelles er der en ølcafe, som hedder Delirium Cafe, og de har 2 øl, som jeg er meget interesseret i: “Blonde With Champagne” fra Andorra og “Gwada Gold” fra Guadeloupe Det er derfor jeg skriver denne annonce, i håbet om, at nogen måske kan være mig behjælpelig med anskaffelsen af disse øl? Jeg er selvfølgelig villig til at betale for øllene, og omkostninger i forbindelse med en evt. forsendelse.
udloebet Familie i Ixelles soeger barnepige. Familie i Ixelles soeger barnepige som 4 dage om ugen kan hente vores 3 årige søn i skolen (som ligger et par hundrede meter fra huset) og passe ham indtil vi kommer hjem omkring 7-8 om aftenen, extra timer til husarbejde ville vare en fordel men ikke en betingelse. Vores søn “taler” fransk, tysk og italiensk (har endnu ikke laert dansk). Reference(r) udbedes.
udloebet DRENGECYKEL KØBES.  Brugt, pæn og velholdt, ikke for stor cykel søges til 5 årig dreng.udloebet TIL SALG. Yderst velholdt dansk arkitekttegnet konference/spisebord i kirsebær
(Rud Thygesen/Kongeserien) til 10 personer med. 12 stole i kirsebær/sort læder. Pris € 4.900,-
udloebet TIL SALG. TREK trailer bike sælges:  75  € (nypris 150 €).
udloebet TIL SALG. Burberry herre trenchcoat. Kun brugt få gange pga. forkert størrelse. Str. 50.
Pris 450 € (nypris 5.000 DKK)
udloebet TIL SALG. Prada solbriller. Kun brugt få gange. Lilla. Inkl. etui. Pris 50 €
udloebet Lædersofa sælges. Velholdt brun trepersoners læder sofa fra DepotDesign sælges til 400 €.
udloebet Eftermiddagshjælp søges Vi søger en person til at være hos vores børn (10 og 13 år) efter skole.
Vigtigst er onsdag og fredag fra kl. 13-ca.18 og også gerne mandag og tirsdag fra kl. 16-18. Vi bor i Woluwe St. Pierre.
udloebet DRENGECYKEL SÆLGES. Sølvfarvet drengecykel str. 6-8 år. 3 gear, fod- og håndbremse.
Næsten ikke brugt. Pris: 55 €
udloebet RØD PIGECYKEL SÆLGES. Str. 6-8 år, 3 gear, fod- og håndbremse. Næsten ikke brugt.
Pris: 55 €
udloebet LYSERØD WINTHER PIGECYKEL SÆLGES. Lyserød pigecykel i rigtig god stand, str. 4-6 år, mærket Winther Pris: 55 € (nypris med cykelkurv: 1600 d.kr.)
udloebet TIL SALG “Syveren” Arne Jacobsen stol nr. 3107. Gammel originalvintage
Arne Jacobsen model 3107 stol fra Fritz Hansen. Den er polstret med brunt skai/vinyl. Stolen er i godstand.
Pris 195€.
udloebet Dansktalende talepædagog/konsulent søges. Findes der mon en dansktalende talekonsulent i Bruxelles/Belgien ? Vi er et par familier med 4-5-årige børn som har taleproblemer. De har været til talepædagog i DK men det er jo noget besværligt at rejse frem og tilbage.
udloebet Andelslejlighed i København N til salg. Centralt beliggende i stille gade 5 minutter fra Nørrebros Runddel. 2. sals lejlighed på 54m2 med 1 stort værelse/stue, separat køkken, entré og toilet/bad. Lejligheden har en sydvendt altan på 4 m2 med sol fra kl. 12-20. Til lejligheden hører også: gratis fælles vaskerum og parkering samt eget kælderrum. En god studenterbolig med kun 10 minutter på cykel til Østerbro, City (KU), Vesterbro og Frederiksberg (CBS). Andelsforeningen har sund økonomi og lav boligafgift på 2.080 kr./md. plus a conto varme, el, antenne. Der er overtagelse efter aftale. Offentlig vurdering på andel: 1.050.000kr.
udloebet Pool bord sælges. Indv. mål 90 cm. x 180 cm. og/eller Udv. mål 112 cm. x 203 cm.
Medfølger 2 køer, pool balls + 2 hvide/1 rød billardkugle + kegler. Samlet pris 180 €
udloebet Er du Olivias nye babysitter? Vi soeger pr 1/9-07 en babysitter til vores søde datter Olivia.
Hun er 2,5 år og har en storebror paa 13 år, der passer sig selv. Vi har brug for dig 2-3 timer på hverdage,
ca. kl. 16-18:30. Olivia skal hentes i børnehaven, der ligger tæt på vores hus, og passes til vi kommer hjem fra arbejde. Vi bor i naturskønne omgivelser i Boitsfort. Har du brug for et værelse, kan vi evt. også tilbyde det.
udloebet Fire kattekillinger søger kærlige hjem. Vores kat fik kattekillinger den 26. april.
Nu er de blevet gamle nok til at flytte hjemmefra! Racen kan kaldes “almindelig belgisk huskat”
– alle fire killinger er gråbstribede, to med hvide poter og hvidt bryst. Alle er smukke, hver på sin måde.
Tre hunner og én han. Killingerne er meget legesyge, temmelig opfindsomme og alt i alt fuldstændig harmoniske
(har været vant til børnehænder fra fødslen). De kan selvfølgelig besigtiges.
udloebet Aktiv hund leder efter sommeferiested. Da jeg selv skal på ferie (allerede bestemt i laang tid), og da ham, der normalt passer pludselig har fået andet job, leder jeg efter en pålidelig person, der kan passe min aktive Parson Russell Terrier fra 15. juni til 15. juli. Han går normalt med mig 3 timer hver dag (med og uden rem).
Han løber jogging i weekenderne, spiller fodbold og cykler. Han elsker Bois de la Cambre, at jagte egern og rotter
men er ikke særlig vild med katte og babyer. Du skal være én der kan lide at gå ture og har en vis autoritet overfor hunde. Jeg kan betale dig 20 € pr. dag.
udloebet SØGES. Vi søger et lille hus i Bruxelles fra 1. juni 2007 til at leje. Det skal ikke være for dyrt og have 2 soveværelser og en lille lukket have. Vi skal være der i 4 år. Huset må gerne være umøbleret.
udloebet Lejlighed til leje (loft). Forest: Dansk-belgisk par udlejer nyrenoveret lejlighed (loft), da vi flytter til Danmark i august 2007. Lejligheden er på 155 m2, lys og beliggende i rolig gade nær Parvis de St. Gilles og Parc de Forest. To værelser + stor stue, amerikansk køkken, badeværelse med karbad + brus, gæstetoilet, kælder. Trægulve overalt. Ledig pr. 1. august 2007. Kan evt. lejes delvist møbleret. Leje: 995 euro/måned + forbrug.
Mulighed for leje af parkering.
udloebet SÆLGES. Møbler til baby/børneværelse Møbler til baby/børneværelse i laminatbøg:
1 tremmeseng (aftagelige tremmer = børneseng 140 cm), 1 reol, 1 hylde, 1 skab, 1 kommode/puslebord.
Flere billeder kan fås pr. e-mail. Pris: 450€
udloebet Søges. Bordmodul til trip-trap stol, klip-on
udloebet SÆLGES. Forest, Bruxelles: Kombivogn, Bébé Confort Everest Life sælges. Meget praktisk til alt terræn (tre solide hjul) og let at folde sammen. Kan være i selv lille bagagerum. God stand. Tilbehør: Tykt regnslag, parasol og adaptor til Maxi cosi (selve autostol ikke til salg). Pris: 150 euro
udloebet Babyseng og børnegitter sælges. Babyseng 120 cm, bunden kan hæves/sænkes og er derfor også velegnet til små babyer: pris 50 €. Barnegitter, kan justeres i bredden og passer til de fleste dørindgange: pris 10 €
udloebet Flyttelæs fra Danmark til Belgien. Vi skal have et skrivebord transporteret fra Danmark (Hørsholm) til Bruxelles. Er der nogen der har et flyttelæs der skal fra Danmark til Belgien indenfor de næste par måneder og har i lidt ekstra plads (bordet er ikke specielt stort, men vi kan sende de nøjagtige mål), så
hører vi meget gerne fra jer.
udloebet FOR SALE. TEUTONIA Y2K LANDAU/PRAM. of a super solid German quality. The pram has served for one child only and it is in perfect condition. The colour is black with some beige decoration – NICE.
It is very easy to fold and place in the car (entered my Golf with no problems). It is with inflatable tyres and is comfortable to push on the Brussels pavements. Come an check it out. Price idea: € 99,-
udloebet Familie i Uccle søger barnepige. Vi søger en barnepige, som 3-4 gange om ugen kan hente to børn på hhv. 6 og 7 år i Europaskolen i Uccle og passe dem indtil vi kommer hjem kl. ca. 18.00. Det er en fordel, hvis du har bil, men ingen betingelse.
udloebet Babysitter søges. Vi søger en dansk- eller svensktalende babysitter til at passe vores søn på godt 4 måneder efter behov. Det drejer sig om enkelte aftener og lejlighedsvist et par eftermiddagstimer i weekenden.
udloebet Kattepasser og bolig søges. Vi søger en person, som i perioden 23.12. -01.01.07
vil komme og se til og fodre vores 2 hunkatte i vores hjem ca. hver 2. dag Vi bor på rue du Mont Lassy i Ransbeck (Lasne). Desuden er vi på udkik efter en bolig i Danmark,som vi kan leje ca. 3 gange om året i Danmark.
Vi foretrækker trekantområdet eller Nordfyn.
udloebet Hest søges. Jeg er 42 år og erfaren rytter. Jeg søger en rar hest ikke for langt fra
Uccle som jeg kan ride 2 -3 gange pr uge (f.eks 1/2 eller 1/3 pension). Jeg vil gerne ride skovture og øve lidt dressur på bane, gerne et sted med mulighed for undervisning. Pr 1.dec har jeg adresse på Av. des Chenes i Uccle.
Da jeg taler dårligt fransk foretrækker jeg en hesteejer der taler skandinavisk eller engelsk….
udloebet Søger kvalificeret person til at undervise Søger kvalificeret person til at undervise dansk pige i dansk (fem år gammel, begrænsede danskkundskaber) ca. en gang om ugen.
udloebet GRÆSSLÅMASKINE TIL DANMARK Jeg behov for at sende en græslåmaskine og andre småting til Holte, DK. Er der nogen der har plads i deres flyttegods eller kender et firma som gør sådan noget ?
udloebet TRIP TRAP KØBES. Brugt Trip Trap stol med eller uden bøjle købes
udloebet BABYSITTER SØGES. Familie i Ixelles søger en babysitter til vores 1-årige datter fra september
2006 og frem. Du skal hente hende i vuggestuen i Forest fast mandag, tirsdag og torsdag kl. 15.00 og passe hende til vi kommer hjem kl. 17.30. Der vil også blive brug for yderligere pasning efter aftale. Referencer udbedes.
udloebet SÆLGES. Teutonia klapvogn (mistral 04) sort. Justerbart ryglæn, 5-punkt-sele,
beskyttelsesbøjle og styret kan drejes, 150 euro. Kiddy board, let at montere, 20 euro. Baby Björn bæresele, 20 euro
Brugt Silver Cross barnevogn velegnet til terasse/have, kan afhentes gratis
udloebet Erfaren børnepasser søger arbejde i Bruxelles. Jeg hedder Astrid, er på orlov fra studierne, 26 år og bor i Ixelles. Jeg søger børnepasningsarbejde snarest muligt! Erfaringer: pædagogmedhjælper (1 år), tilkaldevikar i diverse institutioner og privat børnepasning af både helt små (6 mdr) og større børn (3-10 år). Kan
sagtens passe flere børn. Taler dansk, engelsk og et rimeligt fransk. Jeg er omsorgsfuld, ansvarlig og sætter en ære i at skabe en tryg atmosfære hvor I som forældre har fuld tillid til, at jeres barn/børn har det godt mens I er væk. Det ville være helt ideelt for mig at finde en dansk/belgisk familie så jeg kan øve mit franske! Glæder mig rigtig meget til at høre fra jer – tidspunkter og løn aftaler visammen.
udloebet ØNSKES! Vi er en lille familie på 3, der lige er flyttet til Bruxelles. Vi har lejet en umøbleret lejlighed fra juli måned, og mangler stort set alting til vores nye hjem. Såfremt nogen har noget, de gerne vil af med eller sælge, det være sig service, møbler, legetøj, vaskemaskine, køleskab etc., så send gerne en mail – vi henter meget gerne!
udloebet TIL SALG. B&O 2500 Ouverture. Indeholder CD, radio, båndoptager, forstærker. Perfekt stand.
2 Roland højtalere som er kompatible med anlægget. Der medfølger ikke fjernbetjening. Pris 7500 kr.
udloebetLEJLIGHED (U)MØBLERET SØGES. Det dansk ejede belgiske mobilselskab søger en møbleret eller umøbleret lejlighed med 1-2 værelser. Skal helst være i Bruxelles eller ved lufthavnen. Lejligheden skal kunne lejes i 6-12 måneder.
udloebet BRUGT VASKEMASKINE KØBES. En brugt, men velfungerende, vaskemaskine købes af familie bosiddende i Ixelles. Da der er tale om en småbørnsfamilie, er det vigtig, at vaskemaskinen vasker så rent som muligt!
udloebet Sælges. Sølvfarvet Angulus sandaler str 24. kun let brugt. 40 € (nypris 650 kr)
udloebet SÆLGES. Lækker sort Teutonia klapvogn, kun lettere brugt 150 €
udloebet FLYTTESALG. Siemens vaskemaskine og Siemens tørretumbler i god stand sælges.
udloebet HUND SØGES. Dansk familie med 4 børn (3, 5, 12 og 13) og hjemmegående husmor søger hund tillange gåture, leg i haven og hyggeligt samvær. Hunden vi søger skal være 1½ – 4 år, ikke for stor (maks labradorstørrelse), absolut pålidelig sammen med børn, nogenlunde rolig og velopdragen, skal kunne være alene
hjemme nogle timer og kunne acceptere hunde på besøg. Til gengæld kan vi tilbyde masser af selskab, lange gåture og en stor lukket have.
udloebet DANSK BARNEVOGN MED STORE LIGGEMÅL KØBES. Barnevognen er hovedsageligt til altanbrug, så standarden er ikke vigtig. Skal dog helst være i nogenlunde stand- og gerne med sele.
Mærke er underordnet.
udloebet CYKLER TIL SALG. Vi har to gode børnecykler til salg (model som kan bruges af både drenge og piger).Mærke: “Little Rock/Diamond” Farve: Blå og rød Alder: Ca. 9-12 år Pris: 60 € pr. stk; 100 € for begge
udloebet TRIP TRAP KØBES. Brugt Trip Trap stol med eller uden bøjle
udloebet 2 STK. PIET HEIN “VENUS” LYSESTAGER SÆLGES. lysestagerne er fremstillet i rustfrit stål og måler 21 cm nypris pr. stk. kr. 399,-, sælges samlet for 65 euro
udloebet DØRGITTERE OG KRAVLEGÅRD SÆLGES. 3 stk. dørgitre i hvid metal, selvlukkende med lås,
kan benyttes i døre fra ca. 82 cm. til ca. 97 cm. Pris pr. stk: 25 € Kravlegård i lakeret kirsebær, inkl. hævebeslag : 40 €
udloebet DANSKE SKOLEBØGER KØBES FRA 4. PRIMÆR TIL 2. SEKUNDÆR. Vi flytter fra Belgien til Italien, hvor vores datter skal have en times dansk undervisning om dagen. Derfor vil vi gerne købe et bredt udvalg af brugte skole bøger på dansk.
udloebet PEUGEOT 307 1.6 HDI XT. 1,6 liters dieselmotor, 110 heste, grå metallic – næsten ny
Købt som ny december 2004, kørt 7600 kilometer. Fabriksgaranti til december 2006, servicepakke til 90.000 kilometer Pris: 15.000 euro. Sælges fordi jeg skal tilbage til Danmark hurtigere end oprindeligt planlagt.
udloebet DIVERSE BABYUDSTYR SÆLGES. Søskendebræt til (dansk) barnevogn 20 euro og
Bøjler til trip-trap-stol, mørk og kirsebærfarvet 10 euro pr. stk.
udloebet KEYBOARD TIL SALG. Stort elektronisk keyboard YAMAHA, portatone PSR-270
– meget let at betjene, god til indlæring – mange finesser og funktioner – kan tilsluttes PC – dansk vejledning og original emballage. € 175
udloebet VILLALEJLIGHED UDLEJES I 3. MDR. På grund af vores kommende barsel og trangen til at komme væk gerne vil udleje vores hus møbleret cirka tre måneder i sommerperioden indenfor tidsrummet maj til august. Om huset: En charmerende gammel, men gennem-moderniseret villalejlighed på Frederiksberg, lige ved Falkonér Allé, 10 minutter på cykel fra det inderste København. Den er 170 kvm stor med fem værelser plus udestue med nedgang til ugeneret have. Køkken og bad er nyt, og der er vaskemaskine og tørrerum i kælderen
udloebet Parabol (110 cm i diameter) med dobbelthorn til 1 W og 5 E (Thor og Sirius) samt digital satalitmodtager (FORCE, Duomaster 1030 S, fra efterår 2000) sælges samlet for 175€. Kan besigtiges efter aftale efter 5 april og kan afhentes sidste uge af  april.
udloebet HJÆLP SØGES. Vi leder efter en dansktalende person der kan hente vores søn fra skole,,
følge ham hjem og lege med ham på dansk 1 eller 2 dage om ugen. Det er ikke en au-pair eller fuldtids stilling (max 6 timer per uge) .
udloebet VELHOLDT BABYUDSTYR SÆLGES. Liftnet : 50 euro. Kravlegård i lakeret kirsebær, inkl. hævebeslag : 50 euro
udloebetGrundet flytning sælges billigt – Flot stokke-stol, blåt betræk: 100 EUR – God mindre kummefryser: 50 EUR – 2 rigtig gode børnestole: 15 EUR – Handysitt børnestol (som ny): 25 EUR – Klaver: 100 EUR – Trampolin til børn og voksne: 15 EUR – Weekendseng til børn: GRATIS
udloebet  Til afhentning straks, grundet hjemflytning til Danmark. TV. Mrk. Schneider, 25”, med text-tv, velfungerende, egnet til ekstra-værelse. Radio-Rack. Philips Radio-forstærker-båndoptager-pladespiller, i Rack, velfungerende, egnet til gæste-/loftsværelse el.lign. Klædeskabe. 2 stks 3-dørs klædeskabe (bxdxh= 150x60x213).
udloebet  VW CARAVELLE GL – tornado rød – Sælges. 2,5 l turbo diesel, 5 gear, 7 sæder med armlæn, 2 sæt med 4 aluminiumsfælge, 2 bagdøre, Aircondition, Airbag, ABS, tågelygter, cruise control CD afspiller (6)
Indregistreret første gang 5. 5. 1998. 1 ejer. 156.000 km Prix : 11.000 €

Comments are closed.