Vil du arbejde som administrativ medarbejder på den danske EU-repræsentation?

Offentliggjort d. 27.10.2017
ansøgningsfrist onsdag 8. 11. 2017.

EU-repræsentationen i Bruxelles søger en lokalt ansat administrativ medarbejder til en fuldtidsstilling.
Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2018.

Som vores nye kollega vil du indgå i repræsentationens team af korrespondenter. Arbejdet omfatter en bred vifte af administrative opgaver, som i udgangspunktet vil være ansvaret for kalenderstyring samt rejse- og mødeplanlægning for den danske ambassadør i EU’s udenrigs- og sikkerhedspolitiske komité (PSC). Hertil administrative opgaver i tilknytning til det samlede udenrigspolitiske område på repræsentationen. Der må påregnes fleksibilitet i opgavesammensætningen, som kan ændre sig undervejs i ansættelsesforløbet. Du forventes også lejlighedsvis at deltage som sekretær for de danske delegationer ved EU-rådsmøder i Bruxelles og i Luxembourg.

Vi forventer, at du er fortrolig med Office-pakken. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere administrativt arbejde, sekretærfunktioner eller projektlederarbejde. Vi lægger vægt på, at du er god til at kommunikere på skrift og i tale, og at du har gode sprogkundskaber på engelsk. Fransk er en fordel.

Stillingen kræver generelt en medarbejder, der kan prioritere, bevare overblikket i pressede situationer og har sans for detaljer samt gode samarbejdsevner.

Stillingen er tidsbegrænset til 2 år. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelsen sker på lokale vilkår. Løn i henhold til kvalifikationer og erfaring.

Kontakt:
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationschef
Christian Hagelin
tlf.: +32 (0) 2 233 08 11
e-mail: chrhag@um.dk.

Ansøgning
Skriftlig motiveret ansøgning på én side ledsaget af CV og referencer bedes sendt elektronisk i én samlet pdf-fil til: brurepjob@um.dk

Mrk.: Administrativ medarbejder i emnefeltet

Ansøgningsfrist
Ansøgning skal være EU-repræsentationen i hænde senest onsdag 8. november 2017. Udvalgte ansøgere vil herefter blive indbudt til samtale på EU-repræsentationen.

Stillingsopslag PDF

Om os
EU-repræsentationen hører under Udenrigsministeriet i Danmark og er en del af det danske repræsentations¬netværk i udlandet. Den danske EU-repræsentation varetager danske interesser i EU-samarbejdet og har – fordi EU dækker over mange forskellige politikområder – udsendte medarbejdere fra alle ministerier i Danmark. Vi er samtidig Danmarks største repræsentation i udlandet. Læs mere på um.dk og eu.um.dk.

Comments are closed.