Kontorassistent søges til Den Nationale Militære Repræsentant/Danmark ved NATO hovedkvarteret SHAPE i Mons

Offentliggjort d. 26.02.2015
Om os

Den Nationale Militære Repræsentant (NMR) er forsvarschefens repræsentant ved Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE), der ligger ved Mons i Belgien. SHAPE er et af NATO’s to store hovedkvarterer i Belgien. Det andet er NATO hovedkvarteret i Bruxelles.

NMR består ud over chefen, der er Brigadegeneral, af yderligere syv medarbejdere – tre stabsofficerer og fire civile medarbejdere.

Stillingen er civil (lokalt ansat) og placeret i NMR Administrationselement. Til dagligt støtter elementet NMR virke som forbindelsesofficer mellem Forsvarets myndigheder og SHAPE. Vi ”opererer” i et afslappet kontormiljø i moderne omgivelser, tonen er fri og uformel, og vi lægger stor vægt på samarbejde, fleksibilitet, styring, og faglighed.

Om jobbet

Der er tale om et all-round kontorjob på 37 timer, der blandt andet omfatter:

  • Generel administration
  • Arbejdstidsstyring
  • Personeladministration
  • Dokument- og arkivstyring
  • In-/outprocessing af dansk personel ved SHAPE
  • Støtte til dansk personel og kontakt til lokale myndigheder.
Om dig

Du har en kontoruddannelse og behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau. Fransk er ikke et krav, men ønskeligt. Det er fagligt ønskeligt, at du har kendskab til forsvarets organisation, administrative processer og systemer – du er måske nuværende eller tidligere ansat i Forsvaret. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Yderst Hemmeligt (YHEM).

Lønnen, som er nettoløn, udgøres af en basisløn samt eventuelt kvalifikationstillæg.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Interesserede kan få nærmere oplysninger hos :
elementleder Jan Lund på tlf. +32 (0)6544 4387 eller +32 (0)498 17 27 75.

Ansøgningsfrist er fredag den 20. marts 2015.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 13.
Forventet ansættelsesdato medio juni 2015 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning bilagt CV og relevant dokumentation, samt eventuelt udtalelse fra tidligere jobs bedes fremsendt til NMR DNK, Rm D-102, 7010 SHAPE, Belgique eller via mail til paymasterdanmr@skynet.be

Download pdf version af annoncen

 

Comments are closed.